друкувати


З турніру з таеквондо ВТФ у Хорватії повернулися троє прикарпатських спортсменів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-10 04:00:24

Днями з міжнародного турніру з таеквондо ВТФ у Хорватії повернулися троє прикарпатських спортсменів. Честь України на відповідальних змаганнях захищали Сергій Пилипенко, Тетяна Дзядик та Ірина Лендел.

Про виступ наших таеквондистів кореспонденту sport.if.ua розповів тренер Ігор Йосипів.

«Тетяну Дзядик спіткала невдача вже у першому колі, — говорить Йосипів. — Вона поступилася місцевій спортсменці з Хорватії».

Краще виступили Сергій Пилипенко та Ірина Лендел. «Сергій до фіналу йшов з перемогами над суперниками з Німеччини та Греції, — продовжує тренер. — А у вирішальній сутичці до золотого балу він поступився ще одному німцю — 9:8. Ірина виходила на деянг у неділю, 6 листопада. Вона програла до золотого бала спортсменці з Хорватії 9:8».

«Загалом турнір пройшов на високому рівні. Участь взяли 1138 спортсменів (173 команди з 36 країн). У кожній категорії було не менше 25 спортсменів, — підсумовує Ігор Йосипів. — Ми були налаштовані тільки на золоті нагороди, але у найважливіший момент фортуна, на жаль, ставала на бік наших суперників. У наших подальших планах — підготовка до чемпіонату України, який відбудеться у Харкові в грудні. Там же буде проходити відбір до чемпіонату світу серед юніорів, який запланований на квітень 2012 року в Єгипті».

Спортсмени представляють спортивний клуб «Золотий дракон» ДЮСШ №3.