друкувати


М.Вишиванюк: У руках молоді - майбутнє нашої держави

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-08 11:00:14

6-8 листопада на Прикарпатті проходять заходи у межах Всеукраїнського молодіжного форуму «Молодь - нова еліта нації».

Учасники форуму, серед яких представники молодіжних організацій з багатьох регіонів України, зустрічалися з головою обласної державної адміністрації Михайлом Вишиванюком, головою обласної ради Олександром Сичем, заступником голови ОДА Романом Іваницьким, народним депутатом України Ігорем Зваричем, Івано-Франківським міським головою Віктором Анушкевичусом.

«Сьогоднішній форум є свідченням того, як обласна влада прихильно ставиться до молоді нашого краю», - підкреслив, вітаючи учасників заходу, голова облдержадміністрації. На підтвердження своїх слів Михайло Вишиванюк поінформував присутніх про «конкретні кроки на майбутнє», здійснені з турботою про прикарпатську молодь. Зокрема, йшлося про закладання каменю під будівництво обласного перинатального центру в Івано-Франківську та вибір площадки для створення сучасного спортивного центру.

«Проявляйте більше активності! - закликав молодих людей голова ОДА. – Ми надзвичайно зацікавлені в активності молоді, бо насправді розуміємо, що у ваших руках майбутнє нашої держави, майбутня наша старість…»

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА