друкувати


Відбулися матчі останнього туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-07 11:00:11

Відбулися матчі останнього туру чемпіонату Івано-Франківської області. Франківський "Тепловик", який лідирував, мав прекрасний шанс здобути золоті медалі змагань. Та в заключному домашньому матчі підопічні Миколи Васильківа розійшлися миром із брошнівськими "Кроно-Карпатами".

Таким чином коломийські "Карпати" та тлумацьке "Придністров'я", які в 30 турі перемогли, в "золотому матчі" розіграють між собою чемпіонське звання.

Все було в руках "Тепловика". Перемога в останньому турі гарантувала команді "золото". Та не судилось. Досить несподівано, брошнівські "Кроно-Карпати" не поступилися франківцям, зігравши внічию на "Гірці". Ось так за годину-другу "Тепловик", будучи за крок від золотих медалей, фінішували лише третіми.

Натомість коломийські "Карпати" впевнено переграли "Яспіль" та наздогнали за кількістю очок тлумацьке "Придністров'я". Згідно Регламенту, у випадку, якщо дві команди за підсумками чемпіонату набрали найбільшу кількість очок, між ними має відбутися "золотий матч". Можна припустити, що цей вирішальний поєдинок відбудеться наступної неділі (13 листопада). Місце проведення поки що невідоме.

Трохи згодом очікуйте на нашому сайті огляд всіх матчів туру.

Джерело: sport.if.ua