друкувати


Прибирати місцину між прибудинковими територіями будуть за бюджетні кошти?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-11-02 09:00:37

За прибирання місцевості між прибудинковими територіями повинно платити місто, а не мешканці будинків, – переконаний заступник Івано-Франківського міського голови – директор Департаменту житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку Микола Саєвич.

Як повідомив він під час вчорашнього круглого столу з питань житлово-комунальної реформи, організованого керівництвом ГО «Громадський форум Івано-Франківська». Як стверджує чиновник, наступного року міська влада має намір поставити перед депутатами міськради питання про закладення до бюджету відповідних коштів.

Як відомо, досі івано-франківські ЖЕО прибирали та виконували інші роботи з підтримання благоустрою (як-от: покіс трави) як на прибудинкових територіях, що примикають до комунальних будинків, так і на територіях між прибудинковими. Якщо в першому випадку прибирання оплачувалось жильцями, то в другому воно відбувалось фактично безкоштовно, що в свою чергу не могло не відображатись на стані міського житлово-комунального господарства міста.

Автор: Сергій БІЛИЙ