друкувати


У команді сміттєперевізників Івано-Франківська очікується заміна

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-26 04:15:20

В Івано-Франківську незабаром зміняться перевізники з вивозу твердих побутових відходів. Про це повідомив вчора Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус. «Перевізники догралися, – зазначив він під час оперативної наради в міськвиконкомі, – незабаром будуть інші перевізники».

Мер не пояснив, з чим пов’язано заплановані зміни. Раніше що до кожного з трьох діючих в місті перевізників: АТП-0928, ПП «Грінко» та Автоколона-2222 – керівники міста неодноразово висловлювали різного роду претензії з приводу вивозу сміття, негабаритів, гілля та пошкодження контейнерів для сміття.

Крім того, в даний час триває процес передачі житлового фонду міста житлово-експлуатаційними організаціями на баланс новоствореної управляючої компанії – КП «Єдиний розрахунковий центр», а з січня наступного року має вступити в силу поділ міста на 25 комунальних округів замість 9 «жеківських» територій.

Вочевидь такі зміни передбачають також проведення нових конкурсів на вивіз твердих побутових відходів з контейнерних майданчиків міста.

Автор: Сергій БІЛИЙ