друкувати


В Івано-Франківську молоді активісти «Фронту змін» шукали совість Януковича

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-26 12:00:38

Нині діючий Президент занадто дорого обходиться українському народу, - переконані молоді активісти і прихильники Івано-Франківської обласної організації партії «Фронт змін», які провели 25 жовтня акцію протесту «Ми проти такого Президента!»

Акція відбувалась у формі флеш-мобу, учасники якого спорудили величезне нагромадження картонних коробок, кожна з яких несла на собі інформацію про витрати на ті чи інші забаганки чи предмети розкошів Президента Віктора Януковича. Серед цього згромадження вони намагались знайти одну, яка символізувала совість глави держави. Звісно, «совість» виявилась в самому низу конструкції, тож коли її витягнули на поверхню, вся конструкція просто впала.

Другим етапом флеш-мобу стало наповнення коробки-«совісті» грошима. Кожен з учасників кинув туди кілька копійок чи навіть гривень, підкресливши тим самим, що якщо на совість Президенту не вистачає гроші, то молоді люди готові допомогти.

Все це було додатково проілюстровано написаними на ватманних аркушах гаслами «Совість Януковича, Ааааууу!», «Пропала совість Януковича», «Чого не вистачає Президенту?» тощо, а також символічним зверненням учасників флеш-мобу до Президента, в якому «фронтзмінівці» нагадували главі держави про дорожні затори, переважно через проїзд урядових кортежів; про закриття шкіл при одночасному будівництві спеціальних доріг до президентських резиденцій, про найдорожчий гелікоптер при постійному підвищенні тарифів на проїзд; про люстру, придбану за кошти, на які можна було б відремонтувати ціле студмістечко та про президентський кортеж, продавши який, можна було б придбати зо п’ять десятків шкільних автобусів.

Автор: Сергій БІЛИЙ