друкувати


До Івано-Франківська знову завітав автослалом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-23 01:18:11

Кращі автогонщики України зібрались в суботу, 22 жовтня, в Івано-Франківську. Тут, на Північному бульварі ім. А.С. Пушкіна, цього дня відбувались змагання 7-го етапу Чемпіонату України з авто слалому "Mustang Слалом_IF".

Традиційно вже змагання були присвячені Дню автомобіліста і дорожника, який цьогоріч в Україні відзначатимуть 30 жовтня. Їх учасники – 13 автогонщиків з міст Києва, Львова, Вінниці та Івано-Франківська – влаштували в обласному центрі справжнє автошоу з ревінням моторів, визом гальм, запахом тертої резини, «вісімками» та розворотами на місці.

Змагання відбувалися у двох класах: передньо- та задньоприводних автомобілів і складались з кваліфікаційних та власне залікових заїздів.

У важкій боротьбі перемогу у класі автомобілів з переднім приводом здобув киянин Ярослав Кадученко на "Хонді", а у класі задньоприводних автомобілів – Олексій Виговський зі львова на ВАЗі. Другі і треті місця відповідно посіли киянин Максим Шиков на "Хонді" і наш земляк Ілля Нехай на "Ніссані" – у передньому приводі; вінничанин Олексій Онуфрійчук на ВАЗ-21063 та івано-франківець земляк Сергій Гресько на "БМВ" – у класі задньоприводних автівок.

За словами керівника Прикарпатського автомобільного клубу, що цього разу приймав змагання, Олександри Кодак, традиційно в Івано-Франківську відбуваються два етапи Чемпіонату України з автослалому: в травні – присвячені Дню міста та в жовтні, присвячені, як зараз, Дню автомобіліста і дорожника.

Автор: Сергій БІЛИЙ