друкувати


Прикарпатським комуністам знову розмалювали офіс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-23 12:00:43

«Смерть КПУ», «Гниди додому», «Ганьба КПУ». Такі, м’яко кажучи, не вельми приємні гасла в купі з прославлянням УПА та Романа Шухевича побачили на паркані та підвіконнях власного офісу прикарпатські комуністи, які завітали в суботу зранку до приміщення обласного комітету Компартії.

В цей день тут мала відбутись прес-конференція з нагоди відзначення 90-ї річниці з дня створення Комуністичного союзу молоді Західної України, чекали високопоставлених гостей: народного депутата Євгена Волинця та члена президії ЦК КПУ, першого секретаря ЦК ЛКСМУ Олександра Присяжнюка, а тому таке відкриття особливо прикро вразило господарів офісу.

«Самі розумієте, - висловив свою думку з приводу вказаного перший секретар обкому Комуністичної партії Володимир Стула, - хто і якими засобами. Ми діємо гуманними засобами, створюємо позитив, а хтось займається словоблудством. Наприклад, ті, що керують в обласній раді, замість вирішення важливих питань, як покращити життя людям, приймають різного роду політичні заяви, які не входять до їх компетенції, і хтось фінансує такі ось акції. Тому що просто так, вночі зараз ніхто не піде таке робити. Той хто носить вишиванку, хреститься і показує себе великим «патріотом» отаким способом насправді патріотом не є, бо не створює, а руйнує».

Пан Стула також висловив своє обурення з приводу бездіяльності правоохоронних органів в плані реагування на подібні ситуації. З його слів, це вже далеко не перший акт вандалізму проти офісу обкому КПУ. Всі попередні звернення до міліції жодного результату не давали і за фактом хуліганських дій навіть не було порушено жодної справи про адміністративне правопорушення.

Відтак, обласні комуністи мають намір звернутись до вище стоячих інстанцій СБУ та МВС.

Автор: Сергій БІЛИЙ