друкувати


Відбулася ХІ сесія Коломийської міськради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-21 01:00:49

20 жовтня 2011 року у сесійному залі ратуші відбулася одинадцята сесія Коломийської міської ради шостого демократичного скликання.

На початку пленарного засідання міські депутати прийняли два Звернення.

Перше - до Президента України про звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичних в'язнів, а друге - до Міністра культури України М.А. Кулиняка про надання статусу державного народному ансамблю танцю міського будинку культури "Народний Дім" "Покуття".

Взагалі у порядок денний на розгляд депутатів було винесено 52 питання, з яких 15 стосувалися життєдіяльності міста, а 37 - земельних питань.

Після прийняття Звернень депутати приступили до розгляду питань виконання міського бюджету за 9 місяців та його уточнення до кінця календарного року, внесли зміни до Положення про цільовий фонд соціально-економічного розвитку міста.

За пропозицією відділу молоді і спорту затвердили міську Програму "Майбутнє України" Коломийської Станиці "Пласт" на 2012-2015 роки", внесли зміни та доповнення до Регламенту Коломийської міської ради шостого демократичного скликання, а також у склад постійної комісії з питань депутатської етики, регламенту та розвитку місцевого самоврядування.

Сесія міської ради змінила назву Коломийського природничо-математичного ліцею на Коломийський навчально-виховний комплекс №9 "школа-природничо-математичний ліцей", прийняла рішення про присвоєння звання Коломийській дитячій музичній школі №1 імені відомої громадської діячки, Почесного громадянина міста Коломиї Галини Грабець і передала з балансу відділу культури і туризму міської ради альбом графіки "Коломия".

За пропозицією міського голови Ігоря Богдановича Слюзара було затверджено зміни в структуру та чисельність апарату міської ради і її виконавчих органів; прийнято рішення по господарських і земельних питаннях. На цьому сесія завершила свою роботу.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради