друкувати


Як неповносправна івано-франківська молодь їздила до Львова

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-21 10:00:48

Минулого тижня у рамках проекту "Мережа Центрів соціальної інтеграції та дозвілля для людей з вадами розумового розвитку" відбулася поїздка до Львова для 25 осіб, серед яких і підопічні Івано-Франківського геріатричного пансіонату.

У Львові молодь милуватися чарівними краєвидами міста та його архітектурними спорудами, пообідала у культурно – мистецькому центрі "Дзиґа", побувала на зустрічі із відомими художниками Львова, а також переглянула виставу "Пригоди Олівера Твіста" у Театрі юного глядача.

Особливо вразило учасників екскурсії відвідування Латинської катедри. Вдале поєднання стилів різних епох створило неперевершену гармонію всередині костелу. У соборі молодь разом із соціальними працівниками та волонтерами приступили до мощів блаженного Івана Павла II.

Завершальною частиною екскурсії став похід на виставу "Пригоди Олівера Твіста" до одного із найцікавіших дитячих театрів України. Зручне облаштування залу дало можливість глядачам перенестися у казковий світ вистави, яка відбувалася на сцені, разом із головним героєм Олівером пройти через лабіринт несподіваних життєвих поворотів, вибудовуючи шлях крізь бруд і морок – до світла.

Цікаві фото, подих шумного великого міста, дзвінкий дитячий сміх, сотні вражень – все це ще довго бринітиме у душі кожного.