друкувати


Івано-франківський силач Назар Павлів потягнув зв’язку з 11 джипів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-20 03:40:22

Івано-франківський силач Назар Павлів не втомлюється дивувати Україну. У неділю, 16 жовтня у Львові спортсмен знову тягнув багатотонний транспорт.

Цього разу нашому богатирю запропонували зв’язку з 11 джипів. І Назар не підвів.

Того дня у місті Лева відбувалися показові богатирські виступи, головним суддею був відомий стронгмен, наш краянин Василь Вірастюк. Назар Павлів взяв участь у дисципліні «Track-pull». Спортсмен упрігся у зв’язку з 11 джипів і протягнув їх на 25 метрів за 45 секунд. За даними автосалону, який надав автомобілі для свята, їхня загальна вага складала 25 тон.

За словами Павліва, чи стало таке досягнення рекордом, представники Книги рекордів України пообіцяли повідомити після того, як переглянуть свої архіви. До речі, загальна вартість 11 позашляховиків, з якими змагався Назар, за цінами автосалону власника становить близько 10 млн грн.

Нагадаємо, трохи більше ніж тиждень перед змаганням з джипами, 7 жовтня, Назар Павлів встановив вражаючий рекорд України в Івано-Франківську. Тоді він протягнув тягач, на платформі якого розмістився гусеничний асфальтоукладач, на 9 метрів. За технічною документацією, загальна вага автомобіля становила 41100 кг.

Джерело: sport.if.ua