друкувати


Івано-франківські тайбоксери перемагають у Львові

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-20 02:15:12

Днями у Львові відбувалися одразу два масштабні змагання з тайського боксу. З 12 по 16 жовтня Місто Лева приймало чемпіонат України серед юніорів та фінал Кубка України серед дорослих.

Високий рівень на змаганнях показали спортсмени Івано-Франківської області. Про виступ нашої команди кореспонденту sport.if.ua розповів тренер Павло Мишко.

«Змагання відбувалися в спортивному залі Палацу спорту «Україна» на двох рингах, — розповідає Павло Мишко. — У фіналі Кубка України взяли участь 18 команд з 26 міст та 13 областей. Загалом — 92 спортсмени. Іванофранківці вибороли дві медалі».

«Срібну медаль у категорії до 52 кг виборола Людмила Пилипчак, — продовжує тренер. — Наша спортсменка, яка є кандидатом у майстри спорту, у першому бою достроково виграла у майстра спорту з Херсона. Але в другому, фінальному поєдинку Людмила з рахунком 2:1 поступилася майстру спорту міжнародного класу зі Львова Олені Казуніній, тому зайняла друге місце.

Ще одне срібло виборов Максим Гарнага у вазі 67 кг. Він провів три важкі поєдинки, в яких показав високий рівень. У першому бою Максим переміг спортсмена з Одеси, у другому — львів’янина. Але у вирішальному, фінальному бою він поступився за очками супернику з Харкова».

Одразу три медалі привезли іванофранківці з юніорського чемпіонату України. Олександр Авраменко вчергове підтвердив свій високий клас і став чемпіоном України у вазі 63,5 кг. Він провів три бої і у фіналі переміг досвідченого суперника з Запоріжжя. Срібну медаль додому привіз Іван Анатійчук у вазі до 75 кг. Перший бій він виграв нокаутом, але у другому поступився супернику з Миколаєва. Третім у вазі 57 кг став Стародубців. Загалом команда нашої області на чемпіонаті зайняла третє місце.

Паралельно з цими відповідальними змаганнями у Львові змагалися молодші тайбоксери. Бронзові медалі серед спортсменів 1999-2000 років народження вибороли Максим Оленейчук та Валентин Кондратюк.

Після львівських випробувань прикарпатські тайбоксери готуються до нових стартів. Як розповів Павло Мишко, у листопаді в Івано-Франківську має відбутися Кубок міста, а у грудні — відкритий Кубок області.