друкувати


Відбудеться робоча зустріч делегатів ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-13 09:15:14

13 жовтня 2011 року за дорученням Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України на базі Івано-Франківської області відбудеться робоча зустріч делегатів ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти.

Мета заходу – обговорення Проекту Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012–2021 роки та напрацювання пропозицій на ІІІ Всеукраїнський з’їзд працівників освіти, який відбудеться 28 жовтня ц.р. у м.Києві.

Ключові проблеми учасники зібрання висвітлюватимуть під час роботи чотирьох секцій з питань:

- дошкільної освіти (керівник – Мотильчак Михайло Андрійович, начальник управління освіти і науки Закарпатської обласної державної адміністрації);

- загальної середньої освіти (керівник – Брегін Михайло Григорович, начальник головного управління освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації);

- позашкільної освіти (керівник – Бауер Михайло Юзефович, начальник головного управління освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації);

- професійно-технічної освіти (керівник – Болюк Зінаїда Андріївна, начальник головного управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації).

Секційні засідання з питань дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх навчальних закладів, позашкільної освіти проходитимуть з 11 до 13 год на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (пл.Міцкевича, 3), а професійно-технічних навчальних закладів – у вищому професійно-технічному училищі готельного сервісу і туризму м.Івано-Франківська (вул.Сорохтея, 43).

Після завершення роботи секцій відбудеться пленарне засідання (з 14 до 16 год) на базі вищого професійно-технічного училища готельного сервісу і туризму м. Івано-Франківська.

У зібранні візьмуть участь представники освіти чотирьох областей. Зокрема, Закарпатську представлятимуть 18 осіб, Івано-Франківську – 17, Львівську – 21, Чернівецьку – 14 та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України – 7 осіб.

Джерело: www.ippo.if.ua