друкувати


Каналізаційне обладнання знову в попиті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-11 03:40:20

Комунальний метал знову і знову приваблює в Івано-Франківську любителів легкої наживи. Про це свідчить статистика, оприлюднена сьогодні на оперативній нараді у мера міста начальником міської служби оперативного реагування Тетяною Клочко.

З її слів, буквально вчора по вулиці Тролейбусній в обласному центрі невідомими зловмисниками було викрадено 11 дощоприймальних решіток та 3 каналізаційних люки, а загалом на сьогоднішній день в місті не вистачає 26 решіток та 9 люків.

Як стверджує заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Валентин Данилюк, міліція не спить і активно працює над розкриттям злочинних посягань на комунальне майно. Так, за його словами, вчора працівниками міського відділу УМВС було затримано мешканця обласного центру 1975 року народження, який обґрунтовано підозрюється у викраденні 7 – 8 жовтня дощоприймальних решіток та люків на вулицях Тролейбусій та Пасічній, а також причетності до вчинення давніших злочинів, як-от: вчинення крадіжок комунального майна 30 травня по вулиці Українській та 1 лютого – по вулиці Грушевського.

Зі слів пана Данилюка, затриманий зізнався, що збував викрадений метал до пунктів прийому металобрухту. наразі проводиться перевірка, про які саме пункти йде мова. Відомо, що принаймні один з них вже давно не працює.

Автор: Сергій БІЛИЙ