друкувати


Прикарпатські депутати завоювали перше місце на Всеукраїнській спартакіаді

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-10 05:15:20

Збірна депутатів Івано-Франківщини здобула перше загальнокомандне місце на змаганнях першої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів. Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківської обласної ради.

Фінальні змагання першої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) рад, присвячені 20-річчю Незалежності України відбулися на базі Олімпійського навчального-спортивного центру "Спартак" в Алушті.

Представники 21 команди з різних  областей України демонстрували свої вміння у волейболі, настільному тенісі та інших видах спорту.

"За підсумками змагань з настільного тенісу серед жінок команда Івано-Франківської області зайняла 15-те місце, а серед чоловіків – 2-ге місце. В змаганнях з шашок представники Івано-Франківщини вибороли 3-тє місце серед чоловіків і 1-ше місце серед жінок. У баталіях з футзалу збірна депутатів місцевих рад Івано-Франківської області впевнено обіграла депутатів з Житомирської, Херсонської, Вінницької, Кіровоградської та Полтавської областей, однак, у фінальній грі з мінімальним рахунком 0:1 поступилася збірній Рівненської області і зайняла 2-ге місце", - розповів керівник прес-служби облради Ігор Пасічняк.

Він звернув увагу, що у змаганнях з волейболу збірна депутатів Івано-Франківщини не мала рівних собі суперників і, не програвши жодної партії, здобула золоті нагороди. Волейболісти з Прикарпаття з рахунком 2:0 почергово перемогли депутатів Київської, Чернігівської, Дніпропетровської, Закарпатської та Черкаської областей.

За підсумками змагань в чотирьох видах спорту збірна команда депутатів Івано-Франківщини зайняла перше загальнокомандне місце і стала переможцем першої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів.

Зазначимо, протягом травня-вересня 2011 року в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбулися змагання обласного етапу Всеукраїнської спартакіади серед команд депутатів обласної ради, районних рад та міських рад міст обласного значення Івано-Франківської області. З переможців та кращих гравців цих змагань й була сформована збірна команда депутатів рад Івано-Франківської області.

Автор: Ксенія ЛІЩИНСЬКА
Джерело: Gazeta.ua