друкувати


Галицькому відділенню Пенсійного фонду «світить» великий переполох

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-08 07:00:44

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк доручив начальнику управління правової роботи та внутрішньої політики ОДА Богдану Федьківу провести всебічну перевірку діяльності галицького районного відділення Пенсійного фонду України на предмет фактів корупції та хабарництва, озвучених під час зустрічі з губернатором учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС головою Обласної громадської організації «Спілка Чорнобиль» Нестором Мартинцем.

Зі слів пана Мартинця, в Галичі мав місце випадок, коли 78-річному пенсіонеру довелося дати кілька хабарів по тисячі гривень і в кінцевому підсумку він все одно не отримав передбаченої законом для нього пенсії. При цьому, як стверджує голова «Спілки Чорнобиль», керівники Галицького відділення ПФУ навіть вдалися до посадового підроблення шляхом підміни судового рішення, скориставшись особистими зв’язками з посадовими особами районного суду.

За дорученням губернатора комісія на чолі з Б.Федьківим вже з понеділка перевірить усі озвучені факти і в разі їх підтвердження передасть матеріали напряму в обласну прокуратуру.

Автор: Сергій БІЛИЙ