друкувати


Нестора Мартинця призначено радником М.Вишиванюка

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-08 06:00:06

Голова Івано-Франківської обласної організації «Спілка Чорнобиль» Нестор Мартинець пішов у владу. Про це стало відомо під час суботньої зустрічі голови Івано-Франківської облдержадміністрації Михайла Вишиванюка з ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС, коли губернатор вручив громадському діячеві посвідчення власного позаштатного радника з питань соціально-правового захисту «чорнобильців».

Нагадаємо, в четвер, 6 жовтня, в Івано-Франківську мав відбутись масштабний мітинг протесту проти скорочення пільг особам постраждалим під час аварії на ЧАЕС, проте його проведення було скасовано паном Мартинцем, який власне і виступав організатором протесту. Зі слів голови «Спілки Чорнобиль», він скасував мітинг лишень тому, що поважає М.Вишиванюка та його команду, з якими усі проблемні питання можна вирішити переговорним шляхом.

«Справа в тому, - підтримав свого новопризначеного радника очільник Прикарпаття, - що мітинги та революції по великому рахунку тільки загострюють усі проблемні питання. Краще, коли ми сідаємо за стіл переговорів – розбираємо кожну проблему і кажемо: що ми можемо врішити особисто, а що ні і що для цього треба зробити».

Автор: Сергій БІЛИЙ