друкувати


На Бурштинській ТЕС технічно переоснастять енергоблоки

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-07 12:00:39

Днями у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України під головуванням Міністра Анатолія Близнюка відбулося перше засідання нового складу науково-технічної ради.

Як зазначає прес-служба Мінрегіонбуду, окрім організаційних та основоположних питань діяльності, науково-технічна рада розглянула ряд конкретних проектів, на які залучать кошти державного бюджету. Серед них - проекти з технічного переоснащення ряду енергоблоків, в тому числі на Бурштинській ТЕС , а також Криворізькій і Добротвірській.

Довідково: Відповідно до Положення, науково-технічна рада Мінрегіону – постійно діючий дорадчий орган, утворений з метою розгляду наукових рекомендацій та пропозицій щодо визначення основних напрямів у формуванні та забезпеченні реалізації державної політики у сфері будівництва, архітектури, містобудування, промисловості будівельних матеріалів, житлово-комунального господарства, житлової політики, благоустрою населених пунктів, квітково-декоративного насінництва та розсадництва, поводження з побутовими відходами, поховання, обговорення найважливіших програм та проблем, а також рекомендацій щодо використання та впровадження новітніх досягнень вітчизняної та зарубіжної науки, наукових та науково-технічних розробок, схвалення до погодження проектів нормативно-правових та нормативних актів, нормативних документів. Рада існує з 2003 року. Третину її складу делегує Міністерство, решта – провідні галузеві експерти та працівники профільних наукових установ.

У складі НТР постійно діють 6 секцій: з питань технічного регулювання у будівництві та науково-технічної діяльності; організації, ціноутворення та економіки будівництва; містобудування та архітектури територій; житлового та громадського будівництва, промислової та інженерно-транспортної забудови, будівельних матеріалів і виробів; житлово-комунального господарства.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА