друкувати


"Електролюкс" планує розширити своє виробництво на Івано-Франківщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-06 05:00:33

Про те, що наприкінці вересня відома шведська компанія «Електролюкс» відкрила в Івано-Франківську свій завод з виробництва пральних машин голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк поінформував Президента України Віктора Януковича під час запланованої зустрічі з ним, 5 жовтня, в Адміністрації Президента.

Як зазначив Михайло Вишиванюк, світова компанія «Електролюкс», яка прийшла на Івано-Франківщину, планує вже найближчим часом розширити своє виробництво, зокрема, випускати холодильники «Електролюкс». А це нові робочі місця, надходження до бюджету.

Глава держави позитивно оцінив зусилля обласної влади щодо пошуку та залучення в область нових інвесторів і висловив сподівання, що на Прикарпатті триватиме створення нових робочих місць вітчизняними та іноземними інвесторами.

Довідково: На відкритті заводу з виробництва пральних машин «Електролюкс», 28 вересня, представники керівництва компанії відзначили сприятливий інвестиційний клімат в Івано-Франківській області, зокрема, те, що дозвільну документацію їм вдалося виробити оперативно, без зволікань місцевої влади. Наразі «Електролюкс» створив для іванофранківців 300 робочих місць.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА