друкувати


В Івано-Франківську заборонять копати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-06 11:00:48

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус заборонив начальнику муніципальної інспекції з благоустрою Степану Кукулі видавати з 15 жовтня організаціям, установам та підприємствам, незалежно від форм власності, ордери на проведення в місті будь-яких розкопок.

Про це він повідомив під час останньої оперативної наради в міськвиконкомі.

Причиною для такого рішення послугувало повідомлення пана Кукули про суттєве збільшення на минулому тижні кількості незароблених розкопок порівняно з тижнем попереднім.

«На сьогоднішній день, - заявив керівник інспекції з благоустрою на вівторковій нараді, - в місті є 79 незароблених розкопок. це на 12 більше, ніж минулого тижня. Це пов’язано насамперед з відсутністю асфальтобетонної суміші».

Власне через відсутність асфальтобетонної суміші рішення про заборону видачі ордерів на розкопки приймалося міським головою в жовтні минулого року і діяло протягом всього осінньо-зимового періоду аж до весни, коли запрацював асфальтний завод. Те ж саме планується зробити і зараз. Звісно, не йдеться про заборону проводити розкопки взагалі. Рішення не стосується вже розпочатих розкопок, а також видачі ордерів в екстрених аварійних випадках.

Автор: Сергій БІЛИЙ