друкувати


Учитель! У слові цім багато добра, любові й щирості звучить

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-10-01 02:00:57

У залі зібрались сіячі розумного, доброго, вічного, працівники найблагороднішої галузі – освіти.

Для відкриття урочистої частини на сцену запросили начальника відділу освіти Коломийської районної державної адміністрації Мирослава Бодейчука.

На початку свята делегували кращих вчителів району покласти квіти до пам’ятників Тараса Григоровича Шевченка, Івана Яковича Франка.

На урочистостях були присутні почесні гості: представники Коломийської районної адміністрації, районної ради, обласного управління освіти. Благословив вчительство преосвященний владика української греко-католицької церкви о.Микола Сімкайло та преосвященний владика української православної церкви Київського патріархату о.Іван.

З вітальними словами та щирими побажаннями здоров’я, віри, надії та любові, трудової наснаги, високих злетів до присутніх звернулися голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, начальник управління культури обласної державної адміністрації Володимир Федорак.

Для працівників освіти району від голови Коломийської районної державної адміністрації на сцену винесли квіти.

Вшанувати працівників освітньої галузі, висловити слова щирої вдячності за титанічну працю мали честь учні Підгайчиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За сумлінну працю, ефективне впровадження інноваційних технологій, значний особистий внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти України освітяни району були нагороджені премією та почесними грамотами Міністерства освіти і науки , молоді та спорту України, спільними грамотами голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради, головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації, голови Коломийської районної державної адміністрації та голови районної ради, відділу освіти Коломийської районної державної адміністрації. Всім вчителям району виплачено премію в розмірі 20% посадового окладу.

Привітала та підвела підсумки профспілкового конкурсу «Наше визнання» голова Коломийської районної профспілкової організації працівників освіти і науки Олена Бакай.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участю художніх колективів та солістів району.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА