друкувати


"Даноша" взяла на себе відповідальність за загибель риби

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-30 12:15:30

Як повідомляли "Вікна", 18 вересня у невеличкому потічку Велипунець, що протікає у районі свиноферми ТзОВ "Даноша" у селі Вилках, загинула риба. Підозра впала на ТзОВ "Даноша".

Виконавчий директор ТзОВ "Даноша" Крістіан Брокоп Якобсен на даний момент перебуває у Данії, але електронною поштою надав коментарі стосовно ситуації:

"Перш за все Крістіан Брокоп вельми вдячний за надану можливість висловити пресі позицію компанії стосовно цього випадку. Виконавчий директор висловлює жаль з приводу того, що сталося і запевняє, що ТзОВ "Даноша" використовує всі необхідні ресурси для ліквідації наслідків. Також виконавчий директор повідомляє, що на свинокомплексі проводиться розслідування причин витоку гноївки та за попередніми даними можемо сказати, що причина саме в одному з працівників, який через свою необережність, не перевірив стан лагун і спрямував потік гною з ферми в повну лагуну, коли друга лагуна в той час мала достатньо місця для гною. Цим самим він і порушив правила та безвідповідально поставився до роботи. Керівництво ТзОВ "Даноша" приймає усі необхідні міри також і стосовно роботи цього працівниката бере на себе всю відповідальність.

Ще раз підкреслюємо, що ми завжди готові до співпраці з ЗМІ та відкриті до діалогу".

Джерело: Газета ВІКНА