друкувати


Іванофранківець Володимир Марценюк став майстром спорту з боксу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-29 04:40:19

Кілька днів тому, 19-25 вересня у Бердянську відбувався чемпіонат України з боксу серед спортивних товариств.

Іванофранківець Володимир Марценюк на цих змаганнях виконав норматив майстра спорту України з боксу.

Про виступ наших краян кореспонденту sport.if.ua розповів тренер Юрій Конрад.

«У цьому чемпіонаті взяли участь команди п’ятьох спортивних товариств нашої держави: «Україна», «Спартак», «Колос», «Динамо» та МОН, — говорить Конрад. — У підсумку перше загальнокомандне місце зайняли боксери ФСТ «Ураїна», за ними розташувалися представники МОН та «Динамо».

Володимир Марценюк, який тренується під керівництвом Юрія Конрада і Романа Федіва, виступав у складі ФСТ «Україна». У вазі до 64 кг він провів три переможні сутички, при чому у фіналі здолав цьогорічного призера чемпіонату Європи Євгена Пархоменка з Кіровограду. До слова, з Пархоменком Марценюк зустрічається вже втретє. І вже другий раз переможцем у цьому протистоянні виходить саме наш боксрер. Завдяки такому вдалому виступу Марценюк виконав норматив майстра спорту України з боксу.

На цей чемпіонат івано-франківський боксер пробився завдяки вдалому виступу на чемпіонаті ФСТ «Україна», який відбувався на початку вересня у Севастополі. Там Марценюк також показав стовідсотковий результат, перемігши у трьох поєдинках і зайнявши у своїй вазі перше місце.

За словами Юрія Конрада, непогано виступили ще двоє прикарпатців, які представляли інші фізкультурно-спортивні товариства. Степан Стефанишин (ФСТ «Колос», тренери Сергій Данилів та Сервін Сулейманов) у вазі до 52 кг провів дві переможні сутички. Одну перемогу у вазі 75 кг здобув Назар Добринський (ФСТ «Спартак», тренер Богдан Федоришин).