друкувати


У Івано-Франківську молоді письменники згуртувалися у об'єднання "Планета некст логос"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-29 02:00:25

Молоді та амбіційні письменники. Вони згуртувалися у літературне об'єднання «Планета некст логос». Не бажаючи, за їхнім зізнанням, гратися у літературу і розважатися постмодернізмом, молоді люди прагнуть сказати своє вагоме наступне слово у кращих традиціях класики.

Творчість для Миколи Істина — одного із учасників об єднання — це нові моделі світобудови та філософські галактики. Звідси й так зване «космічне» походження назви цього проекту.

На презентації творчої спілки — п'ятеро її учасників. З поміж них і одна представниця прекрасної статі. Поетеса Ольга Годзюр досі представляла свої твори у різноманітних інтернет-виданнях. Вона впевнена — творчі люди об'єднуються, бо разом легше донести свої ідеї.

«Планета некст логос» об'єднує місцевих літераторів, які працюють в різних жанрах та стилях. Діапазон літоб'єднання охоплює духовну поезію, філософську есеїстику, гумористичну і детективну літературу, та багато інших жанрів. Автори познайомили івано-франківців з власними творами та відповіли на запитання гостей презентації.

Джерело: Радіо «Західний полюс»