друкувати


У Івано-Франківську «Громадський форум» об'єднався з партією Віталія Кличка «Удар»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-28 05:15:12

«Громадський форум» об'єднався з партією Віталія Кличка «Удар». Про це заявили голови відповідних фракцій у міській раді Юрій Соловей та Ігор Росипайло, які при журналістах офіційно підписали об'єднавчий документ. Тим самим молоді лідери прагнуть подати приклад консолідації зусиль іншим політичним силам.

Головою новоствореної фракції одноголосно обрали лідера «Громадського форуму» Юрія Солов'я. За його словами такий крок є цілком виправданим і логічним, адже об'єднавши зусилля обидві фракції зможуть ефективніше відстоювати інтереси простих людей. Івано-Франківськ, переконують представники вже нової фракції, це в першу чергу господарка, а вже потім політика. Натомість, зараз більшість у міськраді, яку представляє «Свобода», не завжди прислухається до раціональних рішень колег з інших політсил.

Першочерговим кроком нової фракції «Удар-Громадський форум», каже Юрій Соловей, буде звернення до Верховної ради. У ньому активісти проситимуть нардепів не підписувати законопроект про скасування пільг для для афганців та чорнобильців.

Джерело: Радіо «Західний полюс»