друкувати


Якщо автівки їздитимуть по івано-франківській «стометрівці», ДАІ буде без грошей

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-28 11:00:14

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус пообіцяв керівництву міського ДАІ припинити виділення будь-яких коштів на потреби вказаної правоохоронної структури, якщо випадки руху автомобілів по пішохідній частині вулиці Незалежності продовжуватимуться.

«Передайте Бойчуку, - зазначив він під час вчорашньої оперативної наради, звертаючись до заступника начальника Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ Андрія Прусака, - якщо з 8-ї до 10-ї вечора хоч одна машина буде на «стометрівці», крім спецтранспорту, хай мені не дзвонить за гроші».

На минулому тижні мер вже наголошував на необхідності посилення роботи з недопущення руху автомобілів по «стометрівці», а особливо під час масових заходів. І хоча водії і надалі продовжують подекуди ігнорувати заборону, міліціонери мають на даному напрямі роботи певні напрацювання. Так, за інформацією пана Прусака результатом посилення роботи в зазначеній сфері стало складення співробітниками міліції протягом минулого тижня 36 протоколів про адміністративні правопорушення.

Автор: Сергій БІЛИЙ