друкувати


Концерт "The Evidence by Yuriy Seredin" у джаз-клубі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-27 02:47:01

29 вересня, четвер, о 20:00 у "JazzClub.Lviv" відбудеться концерт проекту "The Evidence by Yuriy Seredin". В концерті звучатимуть авторські композиції написані в період 2009-2011 під впливом різних джазових стилів і академічного авангарду та твори Телоніуса Монка.

Склад:

Юрій Середін - фортепіано
Ігор Гнидин - барабани
Андрій Арнаутов - контрабас

Місце: арт-кав'ярні "Квартира 35" (м.Львів, вул. Вірменська, 35, "Дзиґа" 2-ий поверх)
Вхід: 30 грн, для членів "Jazz Club.Lviv" та Етноклубу - 15 грн.

Довідка:

Юрій Середін – піаніст та композитор. Народився у Львові у 1988 р. Музикою почав займатись з 4-ох років. В 2006 р. закінчив ЛССМШІ ім. С.Крушельницької. У 2011 закінчив ЛНМА ім. М. Лисенка як магістр композиції. Дипломант міжнародного конкурсу у Литві (2008). У 2011 став стипендіатом фонду Open Ukraine, отримавши стипендію ім. В. Івасюка.

Андрій Арнаутов - музикант і композитор, визнаний джазовий контрабасист. За кордоном його знають як Andrew Valentine. Андрій Арнаутов є випускником джазового факультету Державного Училища імені Гнессіних. Після переїзду до США, продовжив свою освіту в Berklee College of Music, в Бостоні.
Під час навчання доводилося грати з трубачем Roy Hargrove і вібрафоністом Victor Mendoza. Арнаутов довгий час співпрацював з трубачем Tom Browne, виступав як сайдмен з такими легендами джазу, як Archie Shepp, Charlie Bird, Bobby Sinabria, Chris Washburn, Menny Duran, Jimmy Lowels, Hank Jones.
В Україні Арнаутов довгий час працює у складі "Київ Арт Ансамблю", під керівництвом Володимира Соляника. На даний момент працює над створенням альбому "Two Souls – One Voice" у співпраці з вокалісткою з Камеруну Kemme Marileine.

Ігор Гнидин - один із кращих барабанщиків України. Плідно працює як композитор і виконує свою музику в проекті "ShockolaD". З цим проектом постійно бере участь у різних фестивалях. У рамках стипендіальної програми "Gaude Polonia" навчався у Чеслава Бартковського та Анджея Ягоджінського. З лютого 2009 року є співзасновником і координатором "Jazz Club Lviv". З 2009 року є координатором міжнародних джазових майстеркласів "Warsztaty Muzyczne. Chodziez" в Україні. У 2010р. став стипендіатом Кеннеді Центру у Вашингтоні. Грав з багатьма музикантами, а зокрема: Мелвін Тейлор(Melvin Taylor), Майкл Бові (Michael Bowie), Андрій Кондаков, Юрій Яремчук, Адам Кавончик(Adam Kawonczyk), Міхал Ярос(Michal Jaros), Томаш Домбровські(Tomasz Dabrowski), Куба Ціхоцкі(Kuba Cichocki), Шелдон Д’Сільва (Sheldon D’Silva), Марк Коффі (Mark Coffie), Ярослав Ботур та ін.

До Клубу можна зголоситися безпосередньо на зборах (координатор - Ігор Гнидин) або надіслати листа на адресу dzygajazz@gmail.com