друкувати


На Івано-Франківщині перебуватиме делегація Любуського воєводства Республіки Польща

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-26 04:15:07

27-29 вересня в Івано-Франківській області перебуватиме офіційна делегація Любуського воєводства Республіки Польща.

У вівторок, 27 вересня, о 9.00 з гостями краю – головою Сеймику Любуського воєводства Томашем Можейко, заступником голови Сеймику Томашем Вонтером і директором Департаменту міжнародних зв’язків та європейської інформації Домінікою Роневальд-Філе зустрінеться голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк.

На 10.20 запланована зустріч офіційної делегації Любуського воєводства з професорсько-викладацьким складом Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. У другій половині вівторка гості з Польщі ознайомляться з виробництвом ТОВ «Тикаферлюкс» в м.Тисмениці, а у середу - з інфраструктурою ГК «Буковель» та музеями міста Коломиї.

Довідково: Любуське воєводство-одне з 16 воєводств Польщі, розташоване на заході країни. Воєводство має два адміністративні центри - міста Зельона Гура та Гожув-Великопольський. Найбільше містои є Гожув-Великопольський. Воєводство було утворено 1 січня 1999 року внаслідок адміністративної реформи з частин колишніх Гожовского, Зєльоногурского та Лещинського воєводств. Населення воєдства - понад 1 млн осіб.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА