друкувати


Освітянські керівники Івано-Франківська зустрінуться з головами батьківських комітетів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-21 04:55:13

Керівництво управління освіти і науки Івано-Франківського міськвиконкому маж намір провести робочу зустріч з головами батьківських комітетів загальноосвітніх закладів та дитячих садків обласного центру. Про це повідомила вчора начальник управління Наталія Микула.

З її слів, на сьогоднішній день у освітній галузі міста є чимало проблем, які потребують нагального спільного реагування освітян та батьків. Розглянути найбільш актуальні з цих питань і має на меті вищевказана зустріч, проведення якої заплановане на п’ятницю, 23 вересня.

Як розповів заступник Івано-Франківського міського голови з гуманітарних питань Михайло Верес, галузь освіти є однією з найбільших галузей в місті, а відтак і проблем там наразі дуже є чимало. Відтак керівництво міста запланувало проведення протягом жовтня, листопада, грудня місяців цього року цілої серії великих розширених нарад, присвячених актуальним питанням розвитку гуманітарної сфери, до участі в яких залучити молодь, студентів, профільних фахівців та інших зацікавлених осіб.

Автор: Сергій БІЛИЙ