друкувати


Виручка від благодійного книжкового ярмарку в Івано-Франківську склала понад 10 тис грн

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-21 10:00:21

В Івано-Франківську завершився благодійний книжковий ярмарок, організований активістами міської організації ВО «Свобода», з метою зібрати кошти на лікування маленького Тарасика Грабчука.

Як повідомив один з організаторів акції, депутат Івано-Франківської обласної ради «свободівець» Сергій Адамович, учасникам ярмарку вдалося зібрати гроші на суму 9850 гривень 40 копійок, 20 британських фунтів стерлінгів та 2 долара США.

Акція, яка розпочалась на Вічевому майдані обласного центру об 11.00 годині, тривала до 17.00 години і викликала неабиякий інтерес у івано-франківців та гостей міста. Більшість виставлених на продаж книжок знайшла свого читача. Ті ж близько 100-150 книг, які не вдалося продати, організатори акції мають намір виставити незабаром на продаж повторно. Терміни проведення другого благодійного книжкового ярмарку івано-франківські «свободівці» поки що не розголошують, зазначаючи, що для цього необхідно щонайменш дозбирати ще книг. Проте, зважаючи на те, наскільки активно івано-франківці прагнуть допомогти маленькому земляку, гадаємо, повторна акція вже не за горами.

Автор: Сергій БІЛИЙ