друкувати


На Коломийщині розпочато новий 2011-2012 навчальний рік «Школи волонтерів»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-16 02:00:32

Ти маєш активну життєву позицію і хочеш бути корисним? Ти бажаєш спілкуватися з цікавими людьми і змістовно проводити свій вільний час? Ти здатний самостійно міркувати і мати власну думку на різні речі? Ми допоможемо тобі стати енергійним активним, доброзичливим та завзятим. Якщо ти готовий діяти не марнуючи часу, тоді приходь до «Школи волонтерів».

Волонтерська діяльність є важливою не лише для суспільства але й для волонтера як особистості! Волонтер (фр. volontaire - доброволець) — добровільний помічник. Це людина, яка цілком безоплатно працює у сиротинцях, притулках для дітей, школах-інтернатах і будинках перестарілих та інших закладах.

15.09.2011 р. урочисто було розпочато новий 2011-2012 навчальний рік «Школи волонтерів». Волонтерами Центру стала ініціативна група молодих людей, серед яких були учні Великокам’янецької ЗОШ та студенти педагогічного коледжу ім. В.Стефаника, які зможуть оволодіти знаннями та практичними навичками соціальної роботи з дітьми та молоддю, познайомитися з новими цікавими людьми, зможуть цікаво проводити дозвілля, розвивати свої особисті якості та стати активними членами суспільства. На заході в. о. директора Роман Попелюк розповів присутнім про план роботи на 2011-2012 навчальний рік та представив нового керівника «Школи волонтерів», якою стала провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Центру Уляна Ровенчук. Серед присутніх були учасники обласного навчального табору для волонтерів «Волонтери Прикарпаття – в дії», який проходив на базі ЛОК «Прикарпатські зорі». За активну участь у тренінгах, ігротеках, конкурсах малюнків даним учасникам було вручено подяки від центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА