друкувати


Президент Канадсько-Української Торгової Палати подякував М.Вишиванюку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-16 11:00:56

Президент Канадсько-Української Торгової Палати Зенон Потічний адресував голові Івано-Франківської облдержадміністрації Михайлу Вишиванюку «велику подяку за проведення українсько-канадського бізнес-форуму, за гостинність» і за те, що «ви, Михайле Васильовичу, показали, що Канада - особливий партнер для України».

«Переконаний, що значення українсько-канадського форуму є більш глибоким, ніж економічні результати, оскільки були означені тенденції розвитку двосторонніх стосунків та закладені підвалини тривалого співробітництва, - йдеться у згаданому листі. – Буковель - втілення мрії та бачення розвитку великої території та людського потенціалу, тому спілкування з Олександром Шевченком стало особливою подією. Організатори форуму створили атмосферу, яка дозволила учасникам не тільки плідно працювати, але й спілкуватися, насолоджуватися виступами майстрів мистецтв, які щедро дарували гостям свій талант, відвідати визначні місця та послухати пісні, що закладені у генетичному коді кожного українця, що живе у Канаді. Ми розуміємо, яких зусиль доклали Марія Ткачук, Андрій Юзик та всі члени команди разом і кожен зокрема, щоб форум відбувся саме таким, яким надовго запам'ятається його учасникам».

Зі сподіванням, що «проведення таких форумів стане доброю традицією», президент Канадсько-Української Торгової Палати Зенон Потічний побажав Михайлу Вишиванюку «плідної праці та процвітання прекрасному краю».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА