друкувати


Внаслідок ДТП в Микуличині загинуло три людини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-14 02:59:47

Три людини загинули і одна важко травмована у шляхо-транспортній пригоді, яка трапилась сьогодні у селі Микуличин, що на Яремчанщині. Про це розповів сьогодні начальник Управління МНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький.

З його слів, вантажний автомобіль ГАЗ-53 на швидкості в’їхав у стихійний ринок, де збив чотирьох людей і пошкодив ще один транспортний засіб.

В наслідок удару загинуло подружжя – 42-річний чоловік та 37-річна жінка – жителі села Космач, Косівського району та ще одна людина, особа якої в даний час встановлюється. Ще одну жінку – 34-річну мешканку села Старі Кути, що на Косівщині, у важкому стані доставлено до Яремчанської міської клінічної лікарні.

Ринок по вулиці Привокзальній у Микуличині, біля місцевої школи-інтернату, традиційно раз на тиждень відкриває свої розкладки на радість численним туристам. Останніх цікавить переважно сувенірна продукція, якою славить сусідня Косівщина, тож не дивно, що переважну більшість торгівців становлять жителі сіл Косівського району. Що саме послужило причиною дорожньо-транспортної пригоди на в цілому спокійній дорозі наразі встановлюють правоохоронці.

Автор: Сергій БІЛИЙ