друкувати


В Івано-Франківську пройде Міжнародний інвестиційно-економічний форум

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-14 01:00:31

24-25 листопада в Івано-Франківську пройде Міжнародний інвестиційно-економічний форум "Партнерство і перспектива".

На ньому буде презентовано промисловий та науково-технічний потенціал обласного центру Прикарпаття представникам дипломатичних та ділових кіл іноземних країн, зацікавлених у розвитку торговельно-економічного, інвестиційного та науково-технічного співробітництва з підприємствами та науковими закладами міста. Їх також буде ознайомлено з діяльністю міської влади у напрямку створення сприятливого інвестиційного клімату для представників іноземних бізнесових кіл.

Окремо пройде презентація діючого проекту Хриплинської інвестиційно-промислової зони, обговорення перспектив його розвитку.

Основна ж мета такого форуму, організатором якого виступає виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, — збільшення обсягів експорту продукції підприємств міста шляхом укладання перспективних контрактів на постачання продукції вітчизняних товаровиробників на зовнішні ринки, зростання інвестиційної привабливості Івано-Франківська шляхом залучення іноземних інвестицій в розвиток виробництва, передових технологій, зростання обсягів випуску продукції, створення нових робочих місць на підприємствах міста, сприяння розвиткові міжнародного науково-технічного співробітництва на основі наукового потенціалу ІФНТУНГ, Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника, ІФНМУ.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК