друкувати


Івано-франківські міліціонери затримали двох шкідників інтернету

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-13 06:15:14

Життя без інтернету в наш час дехто просто не може собі уявити. Улюблена забавка для одних, засіб спілкування для інших, для когось – джерело новин, а для когось – і просто робота – цей, один з найбільших винаходів двадцятого століття міцно вкорінився у побуті сучасних людей. Але чим більше зростає значення інтернету в житті пересічних людей, тим гіршими здаються незручності, коли з тих чи інших обставин з’єднання в мережі обривається на більш-менш тривалий час.

Тому злочинний промисел двох івано-франківських ділків, які заходилися сотнями метрів зрізати в житлових будинках обласного центру інтернет-кабелі, викликав, вочевидь, не одне міцне слівце із лексики вуличного фольклору з уст запеклих і не дуже інтернет-користувачів. Так, по вулиці Тролейбусній зловмисники зрізали одразу 700 метрів кабельних ліній глобальної комп’ютерної мережі. Втім, умілими діями дільничних інспекторів міліції.

В даний час вирішується питання щодо притягнення молодиків до кримінальної відповідальності та встановлюється можлива їх причетність до інших крадіжок інтернет-кабелю в багатоповерхівках обласного центру.

Автор: Сергій БІЛИЙ