друкувати


Податкову міліцію на Прикарпатті очолив Василь Роїк

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-12 05:15:34

Наказом ДПС України від 08.09.2011 року підполковника податкової міліції Роїка Василя Миколайовича призначено на посаду першого заступника голови – начальника управління податкової міліції ДПА в Івано-Франківській області.

12 вересня 2011 року нового керівника податкової міліції представили колективу ДПА в області заступник начальника Головного управління податкової міліції ДПС України Плющ Руслан Миколайович, голова ДПА в області Рахміль Віктор Григорович, перший заступник прокурора Івано-Франківської області Парака Андрій Андрійович та перший заступник начальника УМВС в області Фелик Василь Іванович.

Роїк Василь Миколайович народився 8 липня 1971 року в с.Княгиничі Рогатинського району Івано-Франківської області. В органах державної податкової служби працює з 1996 року. До призначення на посаду першого заступника голови – начальника управління ДПА в області працював на посаді заступника начальника УПМ – начальника управління оперативно-розшукової діяльності УПМ ДПА в області.

Заступник начальника ГУПМ ДПС України Руслан Плющ побажав новопризначеному начальнику податкової міліції Василю Роїку успішної роботи на новій посаді, висловивши переконання, що його багаторічний досвід роботи дозволить ефективно виконувати усі завдання, які сьогодні стоять перед податковою службою.

Голова ДПА в області Віктор Рахміль зазначив, що податкова міліція Прикарпаття відчутно впливає на наповнення бюджетів всіх рівнів, її високопрофесійний особовий склад здатен виконувати всі поставлені завдання, а також побажав Василю Роїку успіху та нових звершень на трудовій ниві.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області