друкувати


ХК «Калуш» виключений зі складу учасників чемпіонату України 2011/12

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-09 02:00:19

У середу ввечері зі складу учасників Професійної хокейної ліги був виключений ХК Калуш, який раніше увійшов до складу засновників Ліги під назвою «Цунамі» (Івано-Франківськ).

Причина виключення — хокейний клуб не представив всіх необхідних документів, у тому числі і фінансових гарантій участі в чемпіонаті.

Таким чином, в ХХ чемпіонаті України, права на проведення якого має ПХЛ, візьме старт 8 клубів: Донбас (Донецьк), Сокіл (Київ), Компаньйон-Нафтогаз (Київ), Білий Барс (Бровари), Беркут (Київ), леви (Львів), Харківські Акули і Гайдамаки (Вінниця).

Нагадаємо, з 11 клубів, які подали заявки на участь в чемпіонаті, 8 було допущено до змагань. Ворони (Суми), Авангард (Київ) та ХК Калуш, на жаль, не візьмуть участь у змаганнях. Регулярна першість стартує 15 вересня і пройде в 6 кіл, всі команди-учасники кваліфікуються в плей-офф. Таким чином, мінімальна кількість ігор, що може провести одна команда — 45. Призовий фонд попередньо складе 1 млн доларів США. Передбачається, що переможець плей-офф отримає 300 тис. доларів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»