друкувати


М.Вишиванюк: Наші школи відповідатимуть європейським стандартам

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-09 11:00:31

Урочисто відкрито першу чергу школи у с.Кривець Богородчанського району. Дотепер цей навчальний заклад працював у чотирьох окремих приміщеннях. Один із учбових корпусів, як розповіла директор школи Ірина Кузишин, був побудований ще у 1903 році. Тепер село прикрасила нова простора споруда, у кабінетах якої можуть навчатися 280 учнів (1-9 кл.).

Відкриваючи школу, голова Івано-Франківської облдержадміністрації пообіцяв, що у перспективі тут буде споруджено також спортивний зал і басейн.

«Наші школи відповідатимуть європейським стандартам, – запевнив Михайло Вишиванюк. – Потрібно побудувати ще 56 шкіл і проблема освіти в області буде вирішена».

Найближчим часом розпочнеться будівництво школи у с.Раковець.

Михайло Вишиванюк на урочистостях у с.Кривець подякував за злагоду і спільну результативну роботу представників всіх гілок влади Івано-Франківщини, будівельників, педагогічний колектив, батьків, громаду села. За вагомий внесок у будівництво та з нагоди 20-ої річниці незалежності України директор школи отримала від голови облдержадміністрації та голови обласної ради цінний подарунок – годинник. Найбільш активних прикарпатців, причетних до будови, нагородили грамотами. А школі обласна влада презентувала мультимедійний центр.

Довідково: Будівництво школи у с.Кривець розпочали у 2006 році. Загальна вартість будівництва складає 12 млн 360 тис. грн. З районного бюджету виділили 1 млн 700 тис. грн.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА