друкувати


7 вересня в Коломийській РДА відбулась нарада з керівниками закладів освіти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-07 04:40:15

7 вересня 2011 року в залі засідань Коломийської районної державної адміністрації відбулась нарада з керівниками закладів освіти району. Нараду провів начальник відділу освіти Мирослав Бодейчук, в президії були заступник начальника відділу освіти Марія Боледзюк та голова профспілки працівників освіти району Олена Бакай.

Про підготовку до опалювального сезону закладів освіти доповів Олександр Будько.

Головний спеціаліст відділу освіти Уляна Протас оголосила підсумки огляду-конкурсу на кращу організацію роботи пришкільних відпочинкових змін. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 19.04.2011 р. №350 «Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2011 році» у районному огляді-конкурсі на кращу організацію пришкільних таборів та пришкільних відпочинкових змін взяла участь 51 школа району. До оздоровлення у пришкільних таборах та відпочинкових змінах залучено дітей пільгових категорій, особлива увага зверталась на відпочинок дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, неблагонадійних підлітків, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей. У районі працювало 2 цілодобові зміни спортивного спрямування при Корницькій ДЮСШ, 1 наметове містечко в с.Слобода, 1 цілодобова відпочинкова зміна Турківської ЗОШ І-ІІ ст. Переможцями стали:

І місце - цілодобова відпочинкова зміна Турківської ЗОШ І-ІІ ст., пришкільна відпочинкова зміна Отинійської ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІ місце - пришкільна відпочинкова зміна Голосківської ЗОШ І-ІІ ст., пришкільна відпочинкова зміна Печеніжинської ЗОРШ І-ІІІ ст., пришкільна відпочинкова зміна Ліснохлібичинської ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце - пришкільна відпочинкова зміна Кийданецької ЗОШ І-ІІ ст., пришкільна відпочинкова зміна Загайпільської ЗОШ І-ІІ ст., пришкільна відпочинкова зміна Гвіздецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Переможці конкурсу були нагороджені грамотами районного відділу освіти.

Заступник начальника відділу освіти Марія Боледзюк ознайомила присутніх з листом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 21.07.2011р. за №1/9-556 щодо організації навчально-виховного процесу у 2011-2012 навчальному році. Відповідно до листа у наступному навчальному році заняття в навчальних закладах незалежно від їх типу і форми власності завершаться до 25 травня 2012 року. Рекомендовані терміни проведення канікул : осінні - з 24 по 30 жовтня, зимові - з 26 грудня по 10 січня, весняні - з 26 березня по 1 квітня.

Головний спеціаліст відділу освіти Микола Киселейчук зачитав наказ про проведення категорійних туристських походів та про підготовку до відзначення Дня працівника освіти.

Головний спеціаліст відділу освіти Любов Угринчук зачитала наказ про конкурс «Дари осені». Про організацію методичної роботи в загальноосвітніх школах району доповідала Галина Микитюк.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА