друкувати


Утікачка знайшлась… на горищі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-07 10:00:08

Пожартувати з власного чоловіка, а разом з тим із рятувальників Вигодського гірського пошуково-рятувального пункту та співробітників долинської міліції вирішила 23-річна мешканка села Сенечів Долинського району.

Все почалось із сімейної сварки, яка відбулась ще 3 вересня: тоді жінка образилась на чоловіка і пішла пішки у своє власне село. Коли ж за кілька годин чоловік виявив, що жінка до села Прислін у Закарпатті так і не дійшла, то звернувся до міліції. Міліція опитала всіх друзів, родичів і знайомих – ніхто жінку не бачив. Тож 6 вересня до пошуків зниклої долучились ще й чотири рятувальники Вигодського гірського пошуково-рятувального пункту та рятувальники Міжгірського ГПРП.

Пошуки жінки у гірському районі під зливою тривали до темноти. Лише тоді рятувальники дізнались , що жінка знайшлась. Знайшов жінку її ж власний чоловік … на горищі стодоли. Там горе-утікачка ховалась усі три дні від рятувальників і благовірного. І лише 6 вересня, коли чоловік пішов нагодувати худобу, то почув шурхіт на горищі. Коли піднявся – то там і знайшов свою кохану.

Тож тепер такий жарт «утікачці» може коштувати дуже дорого – чималий штраф за неправдиві виклики міліції й рятувальників.

Автор: Вікторія БІЛА