друкувати


Івано-Франківське управління лісового і мисливського господарства оголошує Аукціон

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-07 09:00:32

Івано-Франківське обласне управління лісового і мисливського господарства оголошує Аукціон з продажу необробленої деревини державними лісовими господарствами Івано-Франківської області на ІV квартал 2011 року.

Вдосконалення механізму проведення торгів з реалізації лісосировинних ресурсів Івано-Франківської області передбачає, що всі постійні лісокористувачі повинні здійснювати реалізацію лісоматеріалів круглих необроблених на аукціоні. До продажу пропонувалася необроблена деревина заготівлі ІV-го кварталу 2011 року в кількості 85,5 тис. куб.м, в тому числі пиловники 66,8 тис.куб.м, фансировина для стругання 549 куб.м,, баланси 6,4 тис.куб.м, та техсировини 9,9 тис.куб.м.

Аукціон буде проведено 07 вересня 2011 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 48, актовий зал, початок аукціону о 10 год. До аукціону допускаються суб’єкти підприємницької діяльності, які мають право на переробку деревини, без права на повторну реалізацію необроблених лісоматеріалів, закуплених на аукціоні.

Організатор аукціону Івано-Франківська аграрна біржа (м. Івано-Франківськ, вул. Василіянок, 62А, оф. 403, 404, тел 50-46-66 www.atb.if.ua).

Детальнішу інформацію про необроблену деревину, що пропонується до реалізації, кількість та розміри лотів, крок аукціону, умови поставки можна одержати щоденно (крім вихідних днів), звернувшись до Організатора аукціону, або електронною поштою: ifatb2003@ukr.net, чи ifrac@mail.ru.

Джерело: Прес-служба ІФОУЛМГ