друкувати


VII Велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» на Коломийщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-05 11:00:13

В суботу, 3 вересня 2011 року, на Коломийщині побували учасники VII всеукраїнської велоестафети «Спорт для-всіх єднає Україну», що проходить з нагоди Дня фізичної культури та спорту. О 14.30 на площі Відродження в Коломиї відбулась урочиста зустріч учасників велоестафети представниками районної та міської влади, молодіжної адміністрації.

Від імені голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Негрича учасників естафети привітала заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак. Вона підкреслила, що під керівництвом відділу у справах молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації активно розвиваються районна рада ФСТ «Колос», міськрайонне спортивне товариство «Спартак», районний ФОСК «Прикарпаття», Районний спортивний клуб «Гарт», дві ДЮСШ та федерації з різних видів спорту. Було наголошено, що пріоритетним у розвитку фізичної культури та спорту району є зміцнення і покращення матеріально-спортивної бази в селах і селищах, для чого райдержадміністрація виділяє значні кошти для реконструкції та будівництва спортивних об’єктів, придбання спортивного інвентаря. Наслідком такої уваги до розвитку спорту в районі стало ІІ місце, яке Коломийський район посів в обласному конкурсі-огляді за програмою «Спорт для всіх-спільна турбота».

На закінчення заступник голови районної державної адміністрації Леся Білищак подякувала учасникам естафети за справу популяризації здорового способу життя та залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом.Учасниками велопробігу, керівництвом району та міста було покладено вінки до пам’ятника Т.Г.Шевченка.

О 15.00 учасники велоестафети стартували від ратуші в напрямку Тисменецького району.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА