друкувати


Нагороди бізнесменам до професійного свята

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-03 10:00:15

Півтора десятки приватних підприємців та керівників комерційних фірм, які досягли найбільших успіхів у бізнесі, внісши тим самим вагомий внесок у розвиток економіки Івано-Франківська, отримали вчора з рук заступника Івано-Франківського міського голови Любомира Слободяна заслужені нагороди.

Роздача подяк міського голови та почесних грамот міськвиконкому була приурочена Дню підприємця, який щороку відзначається 2 вересня і церемонія відзначення якого традиційно вже відбувалась у рубіновому залі театру кіно «Люм’єр». З цією метою, навіть спеціально запросили камерний оркестр, що мало додати заходу духу елітарності та підкреслити: все, що відбувається – серйозно. Адже влада любить підприємців і робитиме все, щоби бізнесу в нашому місті було комфортно.

Це ж підтвердив і Л.Слободян, який відзначив, що підприємці є рушійною силою соціально-економічного розвитку Івано-Франківська, який є унікальним містом саме тому, що у нас дуже розвинений підприємницький сектор, а особливо малий та середній бізнес, який становить третину його економічного потенціалу. А відтак саме підприємці, зі слів заступника мера, є соціально-економічним розвитком міста, надією його економіки, з яким нашому місту випало крокувати в світле майбутнє.

Малому і середньому бізнесу сьогодні ведеться не легко, - додав депутат міської ради, - заступник голови постійної депутатської комісії з підприємництва розвитку промисловості та туризму Ігор Розсипайло. Проте запевнив, що влада і особливо депутатський корпус завжди буде на боці підприємців і завжди підтримувати їх потрібну суспільству справу.

Автор: Сергій БІЛИЙ