друкувати


В Долині буде секція веслування

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-09-01 05:15:56

В суботу, 27 серпня в рамках святкування Дня міста Долини на плесі міського ставу відбулись показові виступи спортсменів з греблі на байдарках і каное.

Юні спортсмени-веслярі з Івано-Франківська під вправним керівництвом свого наставника Володимира Львовича Грецького продемонстрували численним глядачам свої вміння та навики. 12 хлопців та дівчат дивували долинян своєю спортивною підготовкою та вмінням вправлятися із вузькою байдаркою та веслом.

Проте, ще більш святкового забарвлення набув захід після завершення запливу, адже всі привезені 10 плавзасобів були подаровані для нашого міста. А вже незабаром, з ініціативи Долинської міської ради та підтримки районного керівництва, при районній спортивній організації «Колос» буде відкрито секцію веслування на байдарках і каное. Для цього вже підібрано та прийнято на роботу кваліфікованого тренера, забезпечено його житлом та розпочинаються роботи з впорядкування приміщення самої секції, що розташовуватиметься в міському парку біля озера.

Такий чудовий подарунок є прекрасною нагодою розвивати веслувальний спорт  у нашому місті та зацікавити молодь до нового та цікавого. Адже веслування – це не тільки один із видів спорту, а й просто красивий відпочинок.

У такий спосіб, розвиваючи та підтримуючи розвиток спорту в Долині міська влада намагається донести до людей істину, що активний відпочинок, спорт та здоровий спосіб життя повинні стати пріоритетами кожного із нас, а особливо – молоді.

Джерело: rada.dolyna.info