друкувати


Незаконним торгівцям – бій

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-31 01:00:25

В Івано-Франківську триває боротьба з незаконною торгівлею. Про це розповів вчора, під час оперативної наради у міського голови начальник управління торгівлі Івано-Франківського міськвиконкому Іван Ляхович.

З його слів, від початку цього року співробітниками його управління спільно з міліціонерами та муніципальними інспекторами з благоустрою було складено 185 адміністративних протоколів за фактами порушення правил торгівлі, на основі яких винних осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Особливого розмаху боротьба з стихійними торгівцями набула в період серпневої спеки, коли найпопулярнішим предметами їх бізнесу є баштанні культури: кавуни та дині. Так, зі слів пана Ляховича, протягом серпня місяця в ходів спільних рейдів, які практично щодня проводяться за окремо складеним графіком, було складено 30 протоколів про адміністративні правопорушення, у порушників конфісковано значну кількість солодкого товару. Для прикладу: в ході одного з рейдів на минулому тижні у продавців баштану було вилучено одразу 350 кілограмів продукції.

Автор: Сергій БІЛИЙ