друкувати


На Коломийщині відбувся семінар Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-30 05:55:17

30 серпня 2011 року в залі засідань Коломийської районної державної адміністрації відбувся районний семінар по впровадженню другої фази Проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за участю голови районної державної адміністрації Михайла Негрича, голови районної ради Богдана Болюка, працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, голів селищних, сільських рад, ЗМІ.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич привітав присутніх з перемогою у конкурсі та відібранням Коломийського району до складу пілотних громад, по яких буде проводитися співфінансування ЄС та ПРООН. Він зазначив, що тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі труднощі та забезпечити реалізацію проектів розвитку громад Коломийського району і запевнив, що в процесі впровадження ІІ фази Проекту громадам буде забезпечено повну підтримку як з боку райдержадміністрації, так і з баку районної ради.

За словами координатора обласного ресурсного центру громад Лесі Хомин Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» має на меті сприяти сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні через підтримку та співфінансування громадських ініціатив у всіх регіонах України.

Проект матиме бюджет 17,1 млн. євро, триватиме 4 роки та діятиме в усіх областях України та Автономній республіці Крим.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА