друкувати


Програма фестивалю «Потяг до Яремче» доповнилася виступом київської співачки Росави

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-26 01:15:09

Програма фестивалю «Потяг до Яремче» доповнилася виступом київської співачки Росави. Окрім того, виконавиця візьме участь у зйомках фільму «Потяг до Яремче».

У стрічці Росава зіграє головну жіночу роль – дівчини з Києва, яка їде на фестиваль до Яремче, де на неї чекає багато нового, цікавого та неочікуваного.

Також не менш важливі ролі у фільмі «Потяг до Яремче» виконають Іван Леньо (гурт «Гайдамаки»), письменники Юрій Андрухович і Тарас Прохасько, а також учасники літературної, музичної та художньої частин фестивалю.

За словами організаторів, стрічка «Потяг до Яремче» — це не спроба відтворити сюжет «Червоної Рути», а швидше можливість показати, як змінилося Яремче за цей час, як змінилася музика і яке звучання отримали легендарні пісні Івасюка у сучасній обробці за 40 років. Над стрічкою працюватимуть режисер Олексій Гуз та художник фільму Ярослав Зень.

Перші зйомки фільму уже розпочалися, однак основні кадри стрічки зніматимуть протягом двох днів фестивалю «Потяг до Яремче» — це 26 та 27 серпня.

Джерело: Івано-Франківська ОДТРК