друкувати


У Львівському гарнізоні відсвяткували 20-ту річницю Незалежності України

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-25 09:15:52

24 серпня за участі військовослужбовців Львівського гарнізону, представників органів державної, виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій, львів’ян та гостей міста відбулося покладання квітів до пам’ятників В’ячеславу Чорноволу.

Представництво Збройних Сил України на святі забезпечували офіцери Західного оперативного командування на чолі із заступником начальника гарнізону – першим заступником командувача Західного оперативного командування генерал-майором Юрієм Борискіним.

Згодом святкова колона на чолі із високопосадовцями здійснила урочисту ходу до пам’ятників Михайлові Грушевському та Тарасові Шевченку, де також відбулося покладання квітів.

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк під час урочистостей наголосив, що 20-у річницю Незалежності України святкують у кожному населеному пункті Львівщини і загалом святкує вся Україна.

Він також додав: «Мені приємно, що на святкування до Львівщини прибуло багато гостей. В місті та області є багато різноманітних заходів. Ми зробили все можливе, щоб святкування 20-ї річниці Незалежності України запам’яталося всім і кожному.»

Автор: Підполковник Віталій ІВАНОВ