друкувати


М.Вишиванюк: На Снятинщині повністю завершено газифікацію сіл

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-22 04:00:23

Минулої неділі на честь прийдешнього державного свята 20-річчя Незалежності України на Снятинщині керівники району урочисто відкрили підвідний газопровід, загальною протяжністю 3 300 м, від с.Келихів до с.Ганьківці (на території Ганьківської та Шевченківської сільських рад).

Запалено газові факели у с.Зібранівка, Рожневі Поля, Ганьківці.

За словами голови Снятинської райдержадміністрації Андрія Рябошапки, «По суті, 5 населених пунктів матимуть газ. У трьох селах Зібранівка, Рожневі Поля, Шевченкове повністю виконані роботи по вуличному газпроводу. Зокрема у Ганьківцях - це 8 км. Встановлено 1 ГРП і 1 ШРП».

Як повідомлялося, згаданий підвідний газопровід був довгобудом, його прокладання розпочалося ще у 2006 році. У поточному році проведено 300 м газопроводу. Використано 560 тис. грн, 250 тис. грн з яких - кошти обласного бюджету, 75 тис. грн виділив районний бюджет, решту - ПАТ «Івано-Франківськгаз».

«На цьому газифікацію сіл Снятинського району завершено», - каже голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. - В окремих районах області такі роботи тривають, і вони також обов'язково матимуть завершення».

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА