друкувати


На Коломийщині побувала делегація з Донецької області

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2011-08-19 10:00:00

З 14 по 18 серпня на Івано-Франківщині перебувала делегація Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації. Метою перебування є ознайомлення з досвідом роботи Громадської ради.

У рамках перебування 15 серпня відбулася зустріч з керівництвом облдержадміністрації, обласної ради та круглий стіл з представниками Громадської ради при Івано-Франківській облдержадміністрації, місцевих органів виконавчої влади. Також делегація відвідала Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківськ, дозвільний центр податкової адміністрації. 16, 17 серпня побували в Калуському, Богородчанському, Верховинському районах та м.Яремче.

На завершення перебування делегація 18 серпня 2011 року відвідала і Коломийський район. Спершу вони змогли ознайомитися з експозиціями музею «Писанка», де гостям на добру згадку перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Роман Панчук вручив подарункові пакети. Після чого гостям було проведено майстер-клас з писанкового розпису, а самим донеччанам було запропоновано зробити писанку власноручно.

Завершальним акордом візиту стали відвідини Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, опісля яких в конференц-залі голови Івано-Франківської та Донецької громадських рад підписали меморандум про співпрацю.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА